Hilbert Book Model Project/Zigzag/nl

From Wikiversity
Jump to navigation Jump to search

<Hilbert Book Model Project/nl

Zigzag[edit | edit source]

Temporele zigzag van elementaire modules[edit | edit source]

Gemengde aanzichten[edit | edit source]

Het Hilbert Boek Model biedt twee aanzichten, het zicht dat de schepper heeft en het zicht vanuit de waarnemer [1]. Soms heeft het zin om beide aanzichten te mengen. De zigzagreis van elementaire modules is een voorbeeld van een dergelijke situatie. Deze zigzag kan niet worden waargenomen. Het bestaat alleen in het zicht van de Schepper. Het Hilbert Boek Model imiteert de schepper. We maken gebruik van de initialen HBM tot de schepper te benoemen. Op het moment van de schepping slaat de schepper alle essentiële dynamische geometrische gegevens van zijn schepselen op in een alleen-lezen repository. Na dat moment laat HBM zijn schepselen verder onaangeroerd. Om die reden is het zicht van de schepper ook een opslag-aanzicht. Alle waarneembare objecten in het heelal zijn modules of het zijn informatie-boodschappers. Alle modules zijn potentiële waarnemers. Alle modules kunnen in een waargenomen gebeurtenis figureren. Alle modules zijn ingebed in een continuüm. Het continuüm brengt informatie van de containers die de waargenomen gebeurtenis opslaan naar de plaatshouders van de waarnemer.

Elementaire modules[edit | edit source]

Er bestaan een aantal puntvormige elementaire modules ​​die samen alle andere modules en de bestaande modulaire systemen samenstellen. Private stochastische mechanismen leveren de locaties van de elementaire modules. Derhalve huppelen de elementaire modules rond in een stochastisch huppelpad. De locaties van de huppellandingen vormen een huppellanding-locatiezwerm. Het stochastische mechanisme past een stochastisch proces toe dat een karakteristieke functie bezit die fungeert als een verplaatsingsgenerator van de locatiezwerm. Dientengevolge beweegt de zwerm als een samenhangend object.

De zigzag reflectiegebeurtenissen[edit | edit source]

De elementaire module kan zigzagreizen in de richting van de progressie. Na de reflectiegebeurtenis verwisselen enkele eigenschappen van de elementaire modules van teken. De reflectiegebeurtenis zendt informatie boodschappers uit die informatie over de reflectiegebeurtenis bevatten.

De huppellanding locaties veroorzaken clampen. Clampen zijn bolvormige schokfronten die het inbeddende continuüm tijdelijk vervormen. Clampen integreren in de Green's functie van het inbeddende continuüm. Om die reden dragen clampen een standaard beetje massa.

Ketens van op gelijke afstand bewegende warps vormen de informatie boodschappers. Warps zijn één-dimensionale schokfronten. Elke warp draagt ​​een standaard beetje energie.

Tijdens de reflectiegebeurtenis worden warps in clampen omgezet en clampen worden in warps omgezet. Bij deze procedure worden elementaire deeltjes omgezet in hun antideeltjes. De procedure duurt de volledige regeneratiecyclus van de elementaire module.

Als gevolg van het zigzag reizen kunnen op één tijdstip diverse realisaties van hetzelfde elementaire module bestaan. Om die reden zijn deze realisaties verstrengeld.

Volgens het zicht van de schepper hangt de waarschijnlijkheid dat een elementaire module ontstaat uit de omzetting van een warpketen naar een clampenzwerm af van de mogelijkheid van een dergelijke omzetting.

Wat waarnemers observeren[edit | edit source]

Waarnemers kunnen reflectie niet observeren en ze kunnen de omzetting van een elementair deeltje in zijn antideeltje niet waarnemen. In plaats daarvan, zien waarnemers de scheppings- en vernietigingsgebeurtenissen en ze zien emissie of absorptie van informatie boodschappers.

Op de vernietigingsgebeurtenis van een elementair module zien waarnemers de vernietiging van een elementaire deeltje en de emissie van twee informatie boodschappers die de scène in tegengestelde richtingen verlaten. De informatie boodschappers dragen het energie-equivalent van de massa van het vernietigde deeltje.

Tijdens dezelfde procedure wordt een antideeltje gemaakt. De creatiegebeurtenis gaat gepaard met de absorptie van twee informatie boodschappers die buitengewoon nauwkeurig vanuit tegengestelde richtingen binnenkomen. De energie van de informatie boodschappers wordt omgezet in de massa van het gecreëerde antideeltje .

Waarnemers kunnen niet zien, dat elementaire modules ​​meerdere keren tegelijk kunnen bestaan. Ze kunnen een antideeltje niet zien als een module die terugreist in de tijd .