English-Chinese/Bone

From Wikiversity
Jump to navigation Jump to search

Loupe light.svg

Bones are parts of the human or animal skeleton of vertebrates. They are stiff organs which make up the endoskeleton. Our body is made of flesh and blood built on a framework of bones. Without our bones, we could not stand up or move about. They also protect organs inside our body. The skull protects the brain and the ribs protect the heart and lungs. The jaw and cheekbones support the facial muscles, which help us smile. The number of bones in a human's neck is the same as a giraffe's.

骨头 是 脊椎动物的 人 或 动物 骨骼的 一部分。它们 是 构成 内骨骼的 僵硬 器官。我们的 身体 是 由 骨架上的 骨肉 组成的。没有 我们的 骨头,我们 无法 站起来 或 移动。它们 也 保护 我们 身体内的 器官。头骨 保护 大脑,肋骨 保护 心脏 和 肺部。下颌 和 颧骨 支撑 面部 肌肉,这 有助于 我们 微笑。人类 脖子上的 骨骼 数量 与 长颈鹿的 数量 相同。