English-Chinese/Anthropology

From Wikiversity
Jump to navigation Jump to search

Loupe light.svg

Anthropology is the study of human beings. It is a biological and historical social science that helps us learn how groups of people are the same, and how they are different in all parts of the world. Anthropologists do research in many places and study how people live now and how they may have lived in the past (using the study of Archaeology). They research in modern cities, small villages, tribes, and in the countryside. They study how groups of people consider time, space, life, etc.

人类学 是 对 人类的 研究。它是 一门 生物学 和 历史学的 社会科学,它 帮助 我们 了解 人群 是 如何 相同的,以及 他们 在 世界各地 如何 不同。人类学家 在 许多 地方 进行 研究,研究 人们 现在的 生活方式 以及 过去的 生活方式(使用 考古学 研究)。他们 在 现代城市,小村庄,部落 和 农村 进行 研究。他们 研究 一群 人 如何 考虑 时间,空间,生活 等。