English-Chinese/Africa is the birthplace of mankind

From Wikiversity
Jump to navigation Jump to search

Loupe light.svg

Africa is the birthplace of mankind. It is the second largest continent in terms of area and population. It offers visitors unique natural wonders, famous sights, great ancient civilizations, vibrant culture, remote villages and modern cities.

非洲 是 人类 的 发源地。 就 面积 和 人口 而言,它 是 第二 大洲。 它 为 游客 提供 独特 的 自然 奇观,著名 的 景点,伟大 的 古代 文明,充满 活力 的 文化,偏远 的 村庄 和 现代化 的 城市。