Computer graphics/2014-2015

From Wikiversity
Jump to navigation Jump to search

Linkuri Rapide: Prima Pagină; Laboratoare agenda, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, JOGL template.


Cursuri[edit]

Pentru suportul de curs vă rog să acesați acest site al Prof. Dr. Dana Petcu. Laborator: Assistent Dr. Gabriel Iuhasz.

Agenda Laborator[edit]

Vă rog consultați Computer graphics/2014-2015/Agenda Laboratoare.

Criterii de Evaluare[edit]

În timpul fiecărui laborator veți avea de rezolvat o serie de probleme și exerciții. La sfârșitul fiecărui laborator veți raporta progresul făcut. Studenții care nu fac progrese în timpul laboratorului (i.e. încearcă să rezolve măcar o problemă) sunt considerați absenți. Problemele care nu se vor rezolva la sfârșitul laboratorului vor rămâne ca și temă. Temele vor fi submise pe platforma [moodle.e-uvt.ro/moodle Moodle]. Termenul limită pentru teme este de 7 zile. Temele care nu sunt submise prin platforma Moodle nu vor fi luate în considerare. Astfel studenții care nu se înrolează pe platforma moodle până la sfârșitul semestrului nu vor avea situația încheiată la laborator.

Pentru orice întrebare sau nelămuriri puteți folosii sistemul de mesagerie din cadrul platformei moodle sau să îmi trimiteți un e-mail la adresa: iuhasz.gabriel@e-uvt.ro. E-mail-urile primite la alte adrese nu vor fii luate în considerare.

Laboratorul este 50% din nota finală.

La finalul semestrului va trebuii să prezentați un proiect. Acest proiect reprezintă 50% din nota de la laborator. Proiectele pot folosii temele ca și bază, deoarece reprezintă majoritatea elementelor necesare pentru realizarea unui proiect.

Unelte Laborator, framework-uri și librării[edit]

Please consult Computer graphics/2014-2015/Unelte Laborator.

You can find application templates for starting your own JOGL application at the following link: Computer graphics/2014-2015/JOGL-Template.

Laboratoare[edit]

Referinte Utile[edit]